ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Σοκαρισμένος ο Θάνος Πλεύρης: «Υπάρχουν δυσκολίες στην αναγνώριση»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Σοκαρισμένος ο Θάνος Πλεύρης: «Υπάρχουν δυσκολίες στην αναγνώριση»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δηλώσεις έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας έκανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το μέγεθος της τραγωδίας, μιλώντας για «δυσκολίες στην αναγνώριση».

Για δυσκολίες στην αναγνώριση των νεκρών, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ο οποίος έχει μεταβεί στη Λάρισα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. «Μέχρι στιγμής έχουμε 32 νεκρούς, έχουν έρθει στο Γενικό Νοσοκομείο. Ξεκινάμε τη διαδικασία να γίνει αναγνώριση των 32. Έχουμε φέρει ψυχολόγους να στηρίξουν τους συγγενείς. Είναι τρομακτική διαδικασία για τους συγγενείς. Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο κομμάτι της αναγνώρισης. Οι ασθενείς υπάρχουν κάποιοι που είναι πιο σοβαρά».

Νωρίτερα, η υφυπουργός Μίνα Γκάγκα, είχε δηλώσει: «Είναι τρομερό αυτό που συνέβη για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν. Εδώ οι ασθενείς που έχουν έρθει είναι περισσότεροι από 30, κάποιοι ήταν ελαφρά, έχουν μείνει 14 εδώ. Για τους τραυματίες κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έχω συνολική εικόνα, θα μας την δώσει η Πυροσβεστική. Οι περισσότεροι είναι στη Λάρισα. Συλλυπητήρια σε όλους».

Σχετικές ειδήσεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η υποστελεχωμένη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων είχε προειδοποιήσει

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 35 οι νεκροί - Συγκλονιστικές εικόνες της περισυλλογής των σορών

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Βρίσκαμε νεκρούς στα χωράφια» – Η συγκλονιστική περιγραφή διασώστη