ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει άμεσα την απόφαση να αποζημιώσει τους συγγενείς»

Τέμπη: «Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει άμεσα την απόφαση να αποζημιώσει τους συγγενείς»
Eurokinissi

Ο δικηγόρος δύο τραυματισμένων επιβατών τονίζει ότι οι ευθύνες δεν είναι μόνο του σταθμάρχη αλλά και της πολιτικής ηγεσίας και της εταιρείας.

Οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματισμένων έχουν ξεκινήσει τις αγωγές ενάντια στον σταθμάρχη και όχι μόνο για τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη.

Ο Θάνος Καρατσίωλης, δικηγόρος δύο εκ των επιβατών του μοιραίου τρένου, μιλά στο MEGA για την κατάσταση υγείας των πελατών του και το πώς θα κινηθούν νομικά.

Ο ένας από τους δύο άνδρες είναι πολυτραυματίας ενώ μόλις βγει απότο νοσοκομείο θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

«Οι πελάτες μου είναι δύο και βρίσκονταν στο βαγόνι 3. Ήταν τυχεροί. Δεν θα ήθελα να αναφέρω λεπτομέρειες και αυτό που προέχει είναι η υγεία τους. Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει άμεσα την απόφαση να αποζημιώσει τους συγγενείς των θυμάτων και να μην ταλαιπωρηθούν με τις δίκες», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Οι πελάτες μου ήταν στην έκρηξή και είδαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να δουν. Ελπίζουμε να πάρουν αύριο εξιτήριο και να πάνε στο σπίτι τους. Υπάρχουν ευθύνες από την πολιτική ηγεσία και από την διοίκηση της εταιρεία και όχι μόνο από έναν άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καρατσίωλης.