ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη - ΝΔ: Παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως «ρουσφέτι» υπουργού - Η αθλιότητα έχει τα όριά της

Τέμπη - ΝΔ: Παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως «ρουσφέτι» υπουργού - Η αθλιότητα έχει τα όριά της

Τέμπη«Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία

Για την τραγωδία στα Τέμπη και ειδικότερα για τον 59χρονο σταθμάρχη της Λάρισας ο οποίος έχει συλληφθεί ως ένα από τα υπαίτια πρόσωπα για το πολύνεκρο δυστύχημα, εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκράτια.

Στις αναφορές για τον διορισμό του σταθμάρχη με «ρουσφέτι» της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για αθλιότητα και τονίζει πως είναι «ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία.

Ξεκίνησαν προσπαθώντας να τον παρουσιάσουν ως «ρουσφέτι» συγκεκριμένης βουλευτού, η οποία τους διέψευσε και προσέφυγε εναντίον τους στη Δικαιοσύνη για την άθλια συκοφαντία.

Σήμερα, τον παρουσιάζουν ως «ρουσφέτι» υπουργού. Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες.

Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!»