ΕΛΛΑΔΑ

Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο μιλάει για την παρέλαση που θα κάνει ενόψει της 25ης Μαρτίου

Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο μιλάει για την παρέλαση που θα κάνει ενόψει της 25ης Μαρτίου

Επειδή είναι μοναδικός μαθητής στο σχολείο των Αρκιών θα κάνει παρέλαση για την 25η Μαρτίου με την συνοδεία μίας τάξης ενός δημοτικού σχολείου από την Αθήνα

Ο Άγγελος Κουβαράς μένει στους Αρκιούς και είναι ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο του νησιού. Η δασκάλα του, η Ιωάννα Θεοφανίδου (αναπληρώτρια) αποκαλύπτει για τον μαθητή της ότι:

«Ο Άγγελος είναι ο μοναδικός μαθητής, αλλά και παιδί σε όλο το νησί. Το Σάββατο θα παρελάσουμε κανονικά, θα τιμήσουμε την ημέρα. Στην παρέλαση αυτή την φορά δεν θα είμαστε μόνοι μας – όπως τις δύο προηγούμενες φορές – θα παρελάσουμε παρέα με μία τάξη από ένα δημοτικό σχολείο της Αθήνας».

Για τις συνθήκες διδασκαλίες η κα. Θεοφανίδου είπε ότι είναι σαν ιδιαίτερο μάθημα, αλλά είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και τόνισε ότι πια αισθάνεται τον μαθητή της, τον Άγγελο, σαν οικογένεια.

Ο Άγγελος πηγαίνει τετάρτη δημοτικού και είναι το μοναδικό παιδί στο νησί και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ζωή του στο νησί των Αρκιών.

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν είναι τόσο δύσκολο. Περιμένω το καλοκαίρι να έρθουν οι φίλοι μου να περάσω ωραία, αλλά εντάξει έχω υπομονή να περιμένω να παίξω με τους φίλους μου. Ψαρεύω, κάνω ποδήλατο, παίζω επιτραπέζια με την δασκάλα μου, κάνω τα πάντα».

Διαβάστε επίσης:

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Φαρμακονήσι, Λειψούς και Αρκιούς

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Φαρμακονήσι, Λειψούς, Αρκιούς και Οινούσσες

28η Οκτωβρίου: Στους Αρκιούς παρέλασαν δύο μαθητές – Η «ενίσχυση» από την Πάτμο