«ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ»

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα σοκαριστική υπόθεση απόπειρας βιασμού από προπονητή - Τον καταγγέλλει 16χρονη μαθήτρια

Νέα σοκαριστική υπόθεση απόπειρας βιασμού από προπονητή  - Τον καταγγέλλει 16χρονη μαθήτρια

Νέα καταγγελία αθλήτριας για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της

Σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού καταγγέλλει ότι υπέστη μία 16χρονη αθλήτρια του kick boxing από τον προπονητή της.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης με τους γονείς του κοριτσιού να καταθέτουν μήνυση στον εισαγγελέα σε βάρος του προπονητή . Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το συμβάν σημειώθηκε στο νησί της Κω. Ο καταγγελλόμενος εργάζεται εκεί ως υπάλληλος. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί κι άλλη καταγγελία για το ίδιο πρόσωπο.

«Το κορίτσι μου είχε τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Κλεισμένο. Εγώ το καταλάβαινα γιατί δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω. Λίγο πιο απόμακρη, χωρίς όρεξη στο σπίτι. Στο σχολείο και στο φροντιστήριο ενώ είναι μαθήτρια του 18 και του 19 να μην ενδιαφέρεται. Την έχουν πιάσει πολλές φορές να κλαίει», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον Alpha.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το παιδί στις αρχές Ιουνίου του 2022, στην προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά.

«Μου είπε να μείνω έξω από την προπόνηση και να κάνω διατάσεις καθώς είχα τραυματισμό. Ήρθε από πάνω μου λέγοντας μου το αυτί πως θέλει να με φιλήσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, είχα υποστεί σοκ», ανέφερε η ανήλικη μαθήτρια.

Όπως καταγγέλλει η 16χρονη την ίδια ημέρα δέχθηκε μία ακόμη επίθεση από τον προπονητή και ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αποχωρήσει.

«Την στρίμωξε στη γωνία, τη χάιδευε στα μαλλιά και της είπε πάλι θέλω να σε φιλήσω», ανέφερε ο πατέρας της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για να συμπληρώσει ότι χρησιμοποίησε και βία σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 16χρονης, ο προπονητής αποπειράθηκε να τη βιάσει στο δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό για αγώνες.

«Με έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δυο μου χέρια. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι», φέρεται να έχει καταγγείλει η αθλήτρια.

Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της, έκανε τους γονείς της να ζητήσουν βοήθεια από παιδοψυχολόγο. Το κορίτσι έτσι έσπασε τη σιωπή του για τα όσα εφιαλτικά φέρεται να βίωσε.

«Το παιδί μου, μετά τις συνεδρίες που έκανε ήρθε ξαφνικά μία μέρα και μου είπε "Μπαμπά, αν δεν με βοηθήσεις να κάνω μήνυση, θα κάνω καμιά τρέλα"».

Στην έκθεσή της η παιδοψυχολόγος επισημαίνει: «Το παιδί στις πέντε συνεδρίες που κάναμε αφηγείται συνεχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά που της προκαλούν έντονη θλίψη και άγχος, ευερεθιστότητα, πρόβλημα συγκέντρωσης στο σχολείο και αποστροφή προς οποιαδήποτε σωματική επαφή, εφιάλτες και δυσκολίες στον ύπνο».

«Κινηθήκαμε με αποκλειστικό γνώμονα να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την προσωπική και γενετήσια ελευθερία των παιδιών που είναι σε αυτή την υπόθεση και έχουν επαφή με τον μυνηθέντα», ανέφερε επίσης ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης αθλήτριας.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Σχετικές ειδήσεις