ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συγκινεί για το χαμό της 22χρονης Πέννυς ο πρόεδρος του ΚΟΗ, Γιώργος Ανδρουλάκης

Ηράκλειο: Συγκινεί για το χαμό της 22χρονης Πέννυς ο πρόεδρος του ΚΟΗ, Γιώργος Ανδρουλάκης

Θλίψη επικρατεί στο Ηράκλειο για τον ξαφνικό χαμό της 22χρονης Πέννυς την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της

Η άτυχη κοπέλα, ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο πρόεδρος του Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ), Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης προπονήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης.

«Θα θυμόμαστε πάντα αυτό το λαμπερό χαμόγελο, την ευγένειά της, την καλοσύνη της, την αφοσίωσή της για την καλλιτεχνική κολύμβηση και για τον ΚΟΗ που τόσο αγαπούσε. Αυτή τη δύσκολη στιγμή η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένειά της!», ανέφερε συντετριμμένος για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης αθλήτριας, ο κ. Ανδρουλάκης

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό της 22χρονης, τονίζοντας: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του ξαφνικού χαμού της αγαπημένης μας Πένυ. Η Πένυ, γέννημα - θρέμμα του ΚΟΗ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην πισίνα του Ηρακλείου, τόσο σαν αθλήτρια, τόσο και σαν βοηθός προπονήτρια στην Ακαδημία Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου. Σαν αθλήτρια είχε σημαντικές διακρίσεις με τον ΚΟΗ, με μετάλλια στο εθνικό πρωτάθλημα ανοικτής κατηγορίας το 2017 και στις κατηγορίες Νεανίδων επίσης το 2017, Κορασίδων Α’ το 2014 και Κορασίδων Β’ το 2013. Είχε επίσης σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις».

Δείτε το απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Εβδομάδα εξελίξεων για το δυστύχημα - Στον «αέρα» η επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 21χρονη μετά από τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό

Τραγικό δυστύχημα στο Λαγονήσι: Νεκρός ένας δικυκλιστής