ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 39χρονου ληστή – Εξιχνιάστηκαν άλλες 8 κλοπές

Θεσσαλονίκη: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 39χρονου ληστή – Εξιχνιάστηκαν άλλες 8 κλοπές

Θεσσαλονίκη: Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες (09/04/23) το απόγευμα στην περιοχή του Ευόσμου 39χρονος καθώς νωρίτερα είχε ληστέψει φαρμακείο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, ο δράστης τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, αφαίρεσε με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου από φαρμακείο στην περιοχή της Καλαμαριάς το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε από ένα κατάστημα ψιλικών και ένα φαρμακείο στην ίδια περιοχή, χρηματικά ποσά.

Εξάλλου, εννέα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα της Καλαμαριάς εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης νεαρός Αλβανός, ήδη προσωρινά κρατούμενος, και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης με ένα ακόμη τουλάχιστον άτομο, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου 2022 – Αυγούστου 2022, διέρρηξαν οκτώ καταστήματα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρικό πατίνι και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξυλοκόπησε θαμώνες καταστήματος και εξαφανίστηκε

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου μετά την παρέμβασή του για το κόμμα Κασιδιάρη

Κρήτη: Πεθερός επιτέθηκε και απείλησε τον γιο του και τη νύφη του