ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής - «Ουρές» χιλιομέτρων σε Κηφισό, Ποσειδώνος και Κηφισίας

Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής - «Ουρές» χιλιομέτρων σε Κηφισό, Ποσειδώνος και Κηφισίας
Eurokinissi

Αφόρητη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής - Δεν «πέφτει καρφίτσα» σε Κηφισό, Ποσειδώνος και Κηφισίας

Το Πάσχα τελείωσε, οι εκδρομείς επέστρεψαν στην πόλη και η κίνηση στους δρόμους επανήλθε στους καθημερινούς της αφόρητους ρυθμούς.

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής με τη Λεωφόρο Κηφισού, τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, τη Λεωφόρο Κηφισίας και το κέντρο να είναι στο «κόκκινο».

Στον Κηφισό τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί λόγω τροχαίου ατυχήματος, με την κατάσταση να μην έχει αλλάξει αλλά να επιδεινώνεται. Συγκεκριμένα στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Ρέντη και φτάνει μέχρι τη Νέα Ιωνία. Στην κάθοδο προς Πειραιά η κατάσταση είναι εξίσου κακή με την κίνηση να ξεκινάει από το ύψος της Αττικής Οδού και να φτάνει μέχρι τον Ρέντη.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, περίπου 10’ - 15’ από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Ηρακλείου. Καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Ελευσίνα, περίπου 5΄-10΄ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Τέλος καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Περιφερειακή Υμηττού, περίπου 10'-15' από τον κόμβο Αγ. Παρασκευής έως τον κόμβο Κηφισίας.

Στην Ποσειδώνος προβλήματα παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα από το ύψος του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ μέχρι το Ελληνικό.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας «ουρές» χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από το κέντρο μέχρι το Μαρούσι.