ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Εικόνες από το σημείο του ατυχήματος - Μαθήτριες εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε 2 πούλμαν

Αίγινα: Εικόνες από το σημείο του ατυχήματος - Μαθήτριες εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε 2 πούλμαν
aeginaportal.gr

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες μαθητές σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίγινα - Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου

Τροχαίο συνέβη στην Αίγινα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Το Mega βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στην Αίγινα και κατέγραψε χαρακτηριστικές σκηνές του τροχαίου.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δύο λεωφορεία που ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Στο Κέντρο Υγείας οι μαθήτριες

Οι τρεις μαθήτριες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με την μία να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στον θώρακα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η μία μαθήτρια πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλες δύο μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πρόκειται για μαθήτριες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει με το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, εκδρομή μονοήμερη στο νησί της Αίγινας.

Δύο μαθήτριες στο Παίδων μετά το τροχαίο στην Αίγινα

Λίγο μετά της τρεις το μεσημέρι οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία μαθήτρια υπέστη κάκωση στο θώρακα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήεις των γιατρών, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και η τρίτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η γιαγιά ενός κοριτσιού μίλησε στο Mega όπου ανέφερε:

«Στην Αίγινα πήγαιναν σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσουν. Η διευθύντρια από ότι είπε σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε σε τρία κορίτσια. Η διεθύντρια μας είπε εμνάς, ότι το δικό μας το παιδί δεν ήτανβ εκεί αλλά είδε αίματα στο χέρι. Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές από ότι μας είπαν. Αυτά έχουν πει και στη μαμά της η οποί αέχει ξεκινήσει και πάει στο Αγία Σοφία».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ο οδηγός του οχήματος, του οποίου «λύθηκε» το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθητές, στην Αίγινα συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιων τον αρμόδιων Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κυνηγούσαν από τον Εύοσμο και τον έπιασαν στην Τούμπα

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ένοχος ο 31χρονος για την δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη

Τροχαίο στην Αίγινα: Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο - Συνελήφθη ο οδηγός