ΕΛΛΑΔΑ

Σφακιά: Βαρύ το πένθος για τον 25χρονο που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία – Το απόγευμα η κηδεία

Σφακιά: Βαρύ το πένθος για τον 25χρονο που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία – Το απόγευμα η κηδεία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Σφακίων αλλά και ολόκληρη της Κρήτης από τον αδόκητο χαμό του 25χρονου Νίκου

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή μετά από ηλεκτροπληξία από πεσμένο καλώδιο υψηλής τάσης.

Μοιραίο έμελλε να είναι το χθεσινό βράδυ για τον 25χρονο Νίκο Κ. ο οποίος έχασε την ζωή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα από ηλεκτροπληξία στο Φραγκοκάστελλο Σφακίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο άτυχος νέος, γιος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής υπέστη ηλεκτροπληξία από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σφακίων όπου δυστυχώς κατέληξε.

Όπως προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες το καλώδιο κόπηκε στην διάρκεια ρίψης άσκοπων πυροβολισμών μετά από κοινωνική εκδήλωση σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής και στη συνέχεια προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά. Ο 25χρονος βλέποντας τις σπίθες έσπευσε να σβήσει την πυρκαγιά που ξεκινήσουμε. Ωστόσο την στιγμή που πλησίασε στο σημείο υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ο αδόκητος χαμός του νεαρού Νίκου βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία με την Ένωση Απανταχού Σφακιανών να εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του 25χρονου μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερνή ημέρα.

Για τον τραγικό και αδόκητο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη, του Παναγιώτη και της Άννας, νέου που κοσμούσε τον τόπο καταγωγής του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και νάχει καλοστρατιά στη γειτονιά των αγγέλων. Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του..»

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα, στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά.

Παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει στην οικογένεια του Νίκου και ο δήμος Σφακίων μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση:

«Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι μπροστά στο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας παιδιού, Νίκου Καγιαδάκη, δηλώνουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη εκφράζοντας συγχρόνως τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Η τραγική απώλεια ενός λαμπρού νέου μας, μας συγκλονίζει βαθιά

Ας είναι ελαφρύ το σφακιανό χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντί στεφάνου εκ μέρους του Δήμου Σφακίων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Κ.Υ Σφακίων.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Σφακίων».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Αγωνία για τον 52χρονο αστυνομικό που αγνοείται - Άκαρπες οι έρευνες

ΔΥΠΑ: Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011

Τραγωδία στα Σφακιά: «Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά» – Πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος