ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Έλεγχοι σε ρέματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

Περιφέρεια Αττικής: Έλεγχοι σε ρέματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

Δεν παρατηρήθηκαν φερτά υλικά ή αυτοφυή βλάστηση που να παρεμποδίζει την ομαλή ροή των υδάτων σε ρέματα που έγινε αυτοψία στο πλαίσιο και των έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως διέταξε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής προχώρησαν σε προληπτικούς ελέγχους με αυτοψία στις κοίτες των ρεμάτων του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε έπειτα από εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο και των έκτακτων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αυτοψίες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν σε ρέματα των Δήμων Καματερού-Αγ. Αναργύρων, Πετρούπολης και Περιστερίου, Σε κανένα εξ αυτών δεν παρατηρήθηκαν φερτά υλικά ή αυτοφυή βλάστηση που θα μπορούσε να εμποδίσει την ομαλή ροή των υδάτων.

«Με συνέπεια παρεμβαίνουμε με προληπτικούς ελέγχους σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας με στόχο την ασφάλεια των πολιτών. Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας θωράκισης των περιοχών υψηλής επικινδυνότητας από τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Σχετικές ειδήσεις