ΕΛΛΑΔΑ

Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα: Στην Ηλεία και πάλι για διακοπές με την οικογένειά της

Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα: Στην Ηλεία και πάλι για διακοπές με την οικογένειά της

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα τελευταία δύο περίπου χρόνια η Πριγκίπισσα δεν είχε επισκεφθεί την Ηλεία, μάλλον εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, στο ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia.

Στην Ηλεία η πριγκίπισσα φαίνεται πως έφτασε οδικώς από το αεροδρόμιο του Αράξου, όπου και προσγειώθηκε το αεροπλάνο της. Μαζί της είναι τα δύο παιδιά της: ο Πρίγκιπας, Μουλά Χασάν και η Πριγκίπισσα, Λάλλα Χαντίγια.

Βέβαια, όπως είναι γνωστό, η παρουσία της πριγκίπισσας Σάλμα στην Ηλεία δεν πρέπει να μας παραξενεύει δεδομένου ότι εδώ και χρόνια στις πρώτες επιλογές της για διακοπές στην Ελλάδα, βάζει την Κυλλήνη και το ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia το οποίο προτιμά για την όμορφη θέα του αλλά και τις μικρές εξορμήσεις που κάνει στο Ιόνιο.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα τελευταία δύο περίπου χρόνια η Πριγκίπισσα δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή, μάλλον εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Σημαντικό, δε, είναι να αναφερθεί το γεγονός ότι η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα έχει ιδρύσει φορέα για την πρόληψη του καρκίνου, συμμετέχοντας στις σχετικές εκστρατείες όπως και στις προσπάθειες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική, έργο για το οποίο έχει τιμηθεί.

Σχετικές ειδήσεις