ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά - Αβάσταχτος ο πόνος του πατέρα

Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά - Αβάσταχτος ο πόνος του πατέρα
GLOMEX

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Συγκλονίζει η ιστορία δύο αδερφών στη Θεσσαλονίκη, που έχασαν τη ζωή τους με λίγες ώρες διαφορά.

Τα δύο αγόρια μεγάλωσαν μαζί και ήταν πολύ ενωμένοι ειδικότερα μετά την απώλεια της μητέρας τους όταν εκείνοι ήταν ακόμα μικροί.

Ο Θοδωρής από τη Θέρμη, είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από ένα τροχαίο ατύχημα και για αρκετές μέρες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης. Η υγεία του ωστόσο επιδεινώθηκε και κάλεσαν τον αδερφό του για να έρθει να τον δει. Τελικά ο 38χρονος πέθανε με αιτία θανάτου την πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Ο 32χρονος αδελφός του, μαθαίνοντας ότι ο αδερφός του δεν άντεξε... Έξι ώρες αργότερα, 20:12 «έφυγε» από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τραγική φιγούρα ο απαρηγόρητος πατέρας που μέσα σε έξι ώρες έχασε και τα δύο του παιδιά με τον πόνο του να είναι αβάσταχτος.

«Δεν άντεξε να χάσει τον αδελφό του»

Ο θείος του μιλώντας στο MEGA περιγράφει τις τελευταίες σπαρακτικές στιγμές πριν τον θάνατο των δύο νέων.

«Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του. Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην ‘Αρμονία’», λέει ο θείος της οικογένειας.

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε... Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», πρόσθεσε ο θείος.