ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: «Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος» - Λύγισε ο σύζυγός της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

Χανιά: «Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος» - Λύγισε ο σύζυγός της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

Χανιά: Απαρηγόρητος ο σύζυγος της 35χρονης που έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Τραγωδία στα Χανιά με την άτυχη 35χρονη γυναίκα που πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της. Οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να βρουν από τη νεκροψία - νεκροτομή στοιχεία που να αποδεικνύουν την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Απαρηγόρητος και τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη γυναίκα του μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. «Δεν ξέρουμε τι έγινε», δήλωσε συγκλονισμένος.

«Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος... Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ο λόγος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής τι έγινε», είπε με δάκρυα στα μάτια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ήταν μία γυναίκα η οποία πέρασε μια άριστη εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να γεννήσει φυσιολογικά, στο σημείο που το μωρό ήταν έτοιμο, το κεφαλάκι του να βγει έξω και να κολλήσουμε εκεί πέρα. Κι από εκείνο το σημείο να έρθουν όλα τούμπα και να χάσει την ζωή της αυτή και το μωρό τώρα να μην ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι», πρόσθεσε.

Το παιδί τους βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Όπως ανέφερε ο πατέρας παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή αλλά είναι καλά στην υγεία του. «Έχει ένα τρέμουλο... Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι θετικές. Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος και φαίνεται ο Θεός παίρνει νωρίς τους αγγέλους», ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης.