ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε (pics & vid)

Λαμία: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε (pics & vid)
lamiareport.gr

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί (07/08), στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το πρωί (07/08) στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, όταν ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε μία πεζή με το αυτοκίνητό του, την οποία και εγκατέλειψε!

Μία ηλικιωμένη κυρία διέσχιζε το οδόστρωμα από την κάτω πλευρά της πλατείας, προς το πεζοδρόμιο, όταν ένα ΙΧ –που πραγματοποίησε ελιγμό για να φύγει προς τα Δικαστήρια– την παρέσυρε ένα βήμα κυριολεκτικά πριν η άτυχη γυναίκα πατήσει στο πεζοδρόμιο, ενώ, στη συνέχεια, παρέσυρε και μηχανάκι διανομέα, το οποίο ήταν σταματημένο μπροστά από κοντινό μαγαζί.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε προς στιγμήν, κατέβηκε και είδε πεσμένη τη γυναίκα στο οδόστρωμα. Όμως, ύστερα από λίγο, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση! Περαστικοί και καταστηματάρχες είδαν έκπληκτοι το περιστατικό και τον υπαίτιο οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έτυχε να βρίσκεται επί του δρόμου στον οποίο σημειώθηκε το τροχαίο και μέσα σε λίγα λεπτά, είχε ήδη παραλάβει τη γυναίκα, προκειμένου να τη διακομίσει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Ενημερώθηκε και η Τροχαία Λαμίας, η οποία αναζητά τον δράστη.

Σχετικές ειδήσεις