ΕΛΛΑΔΑ

Η Leroy Merlin προσέφερε μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού αντιμετώπισης πυρκαγιών στους εθελοντές του ΕΕΣ

Η Leroy Merlin προσέφερε μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού αντιμετώπισης πυρκαγιών στους εθελοντές του ΕΕΣ
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) ευχαριστεί θερμά την Leroy Merlin, για την  έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων καταστροφών που προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Leroy Merlin, αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο των εθελοντών και του προσωπικού του Ε.Ε.Σ. σε όλα τα πύρινα μέτωπα της χώρας προχώρησε σε μεγάλη δωρεά προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα αναγκαίου εξοπλισμού για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και άλλων καταστροφών, όπως φορητές ηλεκτρικές γεννήτριες, διασωστικά κράνη, γάντια, κοπτικά μηχανήματα κ.α. Ο εξοπλισμός αυτός, θα ενισχύσει άμεσα το έργο των εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ., προκειμένου να ανταποκρίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που ενδεχομένως να προκύψουν στο μέλλον. Η μεγάλη δωρεά παραδόθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 από τις κεντρικές αποθήκες της Leroy Merlin στην Αθήνα σε κλιμάκιο εθελοντών του Ε.Ε.Σ.

Η ευγενική χειρονομία της εταιρείας είναι για τον Ε.Ε.Σ. ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μελλοντικές έκτακτες ανάγκες.