ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών: Τι είπε ο οδηγός της νταλίκας στους αστυνομικούς

Δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών: Τι είπε ο οδηγός της νταλίκας στους αστυνομικούς
rthess.gr

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών με θύματα ζευγάρι Ρουμάνων υπηκόων που επέστρεφαν στην πατρίδα τους από διακοπές, σε ένα τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, κάτω από συνθήκες που ακόμη ερευνώνται, το αυτοκίνητο καρφώθηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενης νταλίκας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έγινε άμορφη μάζα.

Συγκλονισμένος ο οδηγός της νταλίκας είπε στους αστυνομικούς ότι κινείτο με χαμηλή ταχύτητα και πως δεν κατάλαβε πως κατέληξε επάνω του το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα βρήκαν τραγικό θάνατο βρήκαν οι δύο γονείς 49 και 45 ετών. Στο συμβάν τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της οικογένειάς, 12 και 10 ετών.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα τραυματισμένα αγόρια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδερφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-08-2023) στην Εγνατία Οδό, κάθετος άξονας Θεσσαλονίκης – Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε 67χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου και της 48χρονης συνοδηγού του και τον τραυματισμό δύο (2) ανήλικων συνεπιβατών του ίδιου οχήματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής», τονίζει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία για beach bar στη Χαλκιδική:Απαγόρευσαν σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό τους

Επανεμφανίστηκε αρκούδα στη Χαλκιδική - Ανησυχία στους κατοίκους

Χαλκιδική: Τι γύρευε η αλεπού τη μεσημβρινή σιέστα (βίντεο)