ΕΛΛΑΔΑ

«Ζούμε στην Μπανανία; Αίσχος» - Εξοργισμένοι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Εθνική οδό

«Ζούμε στην Μπανανία; Αίσχος» - Εξοργισμένοι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Εθνική οδό
Eurokinissi

Τι λέει οδηγός που εγκλωβίστηκε για ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Από τις 12.00 το μεσημέρι, όταν και διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Εθνική οδού Αθηνών – Κορίνθου εξαιτίας πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραερίου, οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, την ώρα που ξεκινά η επιχείρηση μετάγγισης του υγραερίου.

Οδηγοί που έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι, ξεσπούν στο MEGA για την έλλειψη, όπως λένε, οργάνωσης και συνεννόησης των αρμοδίων.

«Ζούμε στην Μπανανία;»

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς που σε 4 ώρες μπόρεσα και πήγα από τα διόδια της Κορίνθου μέχρι την Κινέτα και έκανα αναστροφή και γύρισα πίσω στην Κόρινθο. Ήμουν στο αμάξι 4 ώρες. Μετά από 4 ώρες καταφέραμε να κάνουμε αναστροφή και στο 60 χλμ. στις 18.30 η ώρα, άνοιξαν επιτέλους μια έξοδο από το διάζωμα για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί η Εθνική οδός, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, ενώ παράλληλα υπήρχαν και δύο περιφερειακοί οδοί, δεξιά και αριστερά της Εθνικής, οι οποίες και αυτές ήταν εγκλωβισμένες», λέει στο MEGA, ο Αναστάσιος Μπάσδελης.

Όπως λέει ο οδηγός, από την Ολυμπία Οδό δεν υπήρχε ενημέρωση για την κρισιμότητα της κατάστασης.

«Θεωρώ μεγάλο ατόπημα και ανευθυνότητα, όταν υπήρχε αυτό το πρόβλημα από νωρίς, να μας επιτρέψουν να μπούμε μέσα στην Ολυμπία Οδό, να εγκλωβιστούμε, με ό, τι σημειώνει αυτό. 14.15 που μπήκαμε εμείς, μας είπαν ότι θα κάνουμε παράκαμψη από την Κινέτα και ξαφνικά φτάσαμε στην Κινέτα μετά από 4 ώρες. Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αν συνέβαινε κάτι, σε αυτή τη βόμβα που υπάρχει, τι θα γινόταν; Επιτρέπεται η Εθνική οδός να μην έχει εξόδους διαφυγής σε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι; Στην Μπανανία ζούμε; Είναι κράτος αυτό;».

Ο κ. Μπάσδελης ταξίδευε με τη γυναίκα και την κόρη τους.

«Ήμουν με τη σύζυγο και την κόρη μας, εκατοντάδες άλλοι οδηγοί με τα παιδιά τους, γυναίκες σε ενδιαφέρουσα. Το χειρότερο από όλα ήταν όταν επέστρεφα προς Κόρινθο. Εκεί να δείτε τι γινόταν, λες και είχαμε λαϊκή αγορά, είχαν βγει όλοι από τα αυτοκίνητά τους. Η μεγαλύτερη κτηνωδία είναι η χρήση της ΛΕΑ. Ήρθε ένας καημένος τροχονόμος από την Καλλιθέα για να ανοίξει τη ΛΕΑ να περάσει κάποιος ασθενής. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα. Δεν υπάρχει αξιολόγηση κινδύνου; Τι είναι Μπανανία είναι αυτό το πράγμα; Είναι κράτος αυτό; Στη ζωή μου δεν το έχω βιώσει άλλη φορά αυτό το πράγμα, αίσχος», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε βυτιοφόρο: Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση – Άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα

Φωτιά σε βυτιοφόρο: Άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική

Οδηγοί «όμηροι» για ώρες στην Αθηνών - Κορίνθου: Μεγάλος ο κίνδυνος από τη φωτιά στο βυτιοφόρο