ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις ληστείες μέσα σε μια μέρα στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις

Τρεις ληστείες μέσα σε μια μέρα στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά συνολικά τρεις ληστείες διαπράχτηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγες ώρες

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για τρεις περιπτώσεις ληστειών προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ (19-08-2023) σε αστικό λεωφορείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, δύο νεαροί, απειλώντας ανήλικο αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε η αλυσίδα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, χθες το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε προϊόν από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης και κατά την αποχώρησή του προέταξε αιχμηρό αντικείμενο προς τον υπάλληλο του καταστήματος, προκειμένου να μην καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Στην κατοχή του αλλοδαπού, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Τέλος, ξημερώματα χθες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 36χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπαθί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.