ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Έκκληση της μητέρας της 18χρονης Πετρούλας να δώσει ένα σημάδι ζωής

Σέρρες: Έκκληση της μητέρας της 18χρονης Πετρούλας να δώσει ένα σημάδι ζωής
INTIME

Για τέταρτη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού της 18χρονης Πετρούλας που εξαφανίστηκε στις Σέρρες. Η μητέρα της κάνει έκκληση στην ίδια αν την ακούει να επικοινωνήσει μαζί της ή με το τμήμα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας, η οποία έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη, από τα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Οι γονείς της συνεχίζουν να κάνουν εκκλήσεις για να βρεθεί η κόρη τους ελπίζοντας ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους ενώ το μόνο που ζητάνε είναι να μάθουν ότι είναι καλά.

Η μητέρα της Κατερίνα, παρακαλεί την Πετρούλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα στέλνει μήνυμα και στον άντρα που «φέρεται» να είναι μαζί της.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε. Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» περιέγραψε η μητέρα της με αγωνία.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι “είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά”. Αν δεν θέλει να επιστρέψει θα το δεχτώ. Ας στείλει ένα μήνυμα σε μια φίλη της... Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό», πρόσθεσε η γυναίκα.

Για τον άνδρα που φέρεται να είναι μαζί της τον παρακάλεσε να την πείσει να δώσει ένα σημάδι ζωής, σε περίπτωση που η κόρη της διστάζει ή δεν θέλει να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα άλλο» είπε αγχωμένη η μητέρα της 18χρονης.

Βίντεο από το ταξί που επέβαινε η 18χρονη πριν εξαφανιστεί

Μάρτυρας ανέφερε ότι την είδε να επιβιβάζεται σε ένα ταξί και να κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Κάμερα από κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το όχημα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν η κοπέλα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται το λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, το οποίο είχε τελικό προορισμό τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, στο όχημα επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας 30 - 35 ετών και άλλο ένα άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και δεν ήταν ευδιάκριτο εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.