ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση θρίλερ 16χρονης – Έχει να δώσει σημείο ζωής άπό τον Αύγουστο

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση θρίλερ 16χρονης – Έχει να δώσει σημείο ζωής άπό τον Αύγουστο

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη 16χρονη στη Θεσσαλονίκη

Στις 31.08.2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την οικία της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Υεμέν Ε. 16 ετών, συριακής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 04.09.2023 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος οικογένειας της, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τις Αρχές, πιθανότατα η ανήλικη βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Υεμέν Ε. έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple