ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του
Ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που ο μεγάλος δημιουργός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Τέσσερα χρόνια πέρασαν 9 Σεπτεμβρίου από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Η κόρη του αξέχαστου ερμηνευτή Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα συγκινεί στη νέα της ανάρτηση στο facebook για την απώλεια του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από συναυλία του και να γράψει: «Τέσσερα».

Η ανάρτηση της κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του ελληνικού ροκ και εν γένει του σύγχρονου έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τα τραγούδια του "Διδυμότειχο μπλουζ", "Πόσο σε θέλω", "Και τι ζητάω", "Εκεί στο Νότο", "Ένας Τούρκος στο Παρίσι", "Tερατάκια τσέπης", "Έλα ψυχούλα μου" και "Μικρός Τιτανικός" αγαπήθηκαν από το κοινό και θεωρούνται κλασικά στο είδος τους. Ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή στα μέσα της δεκαετίας του '70, αρχικά με το συγκρότημα P.L.J. Band και στην συνέχεια με τους "Τερμίτες", ενώ από το 1989 ακολούθησε σόλο καριέρα ως συνθέτης και τραγουδιστής.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική μέσα από το ροκ.