ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μειωμένη προσέλευση στις κάλπες από τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μειωμένη προσέλευση στις κάλπες από τους πληγέντες της Θεσσαλίας
INTIME

Κάτοικοι από τις πληγείσσες περιοχές της Θεσσαλίας δεν προσέρχονται στις κάλπες, έχοντας θύμο για όσα έγιναν από τις πλημμύρες. Στον Βόλο η ψηφοφορία εξελίσσεται πιο ομαλά.

Άνοιξαν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τους πολίτες να καταφθάνουν στις κάλπες από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές το κλίμα είναι δυσκολο... Πολλοί κάτοικοι δήλωσαν ότι έχουν πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουν από τις εκλογές ενώ άλλοι δεν πάνε καθώς θέλουν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα με τη ψήφο τους.

«Έχουμε φύγει από το χωριό και μένουμε σε διπλανό, αλλά ήρθαμε να ψηφίσουμε για το χωριό και για την επόμενη μέρα. Το κλίμα είναι δύσκολο γιατί ο κόσμος είναι προβληματισμένος. Το χωρίο έχει καταστραφεί», ανέφερε ένας κάτοικος από το Σωτήριο Λάρισας.

Από την άλλη στον Βόλο κάποιοι πολίτες έχουν πάει ήδη στα εκλογικά κέντρα και όπως λένε πρέπει να πάνε όλοι να ψηφίσουν. Όλα τα εκλογικά τμήματα και σχολεία στην πόλη λειτουργούν κανονικά.