ΕΛΛΑΔΑ

Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του-Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του

Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του-Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του

Αίας Μανθόπουλος: Στο κοιμητήριο Παιανίας το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο της Παιανίας, όπου τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (17/10) σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν», ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Παιανίας, ήταν τα παιδιά και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Δέσποινα Παπαθανασίου μέσα σε βαρύ κλίμα οδήγησαν τον αγαπημένο τους άνθρωπο στην τελευταία του κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο αγαπημένος ηθοποιός διαπιστώθηκε ως εγκεφαλικά νεκρός η οικογένεια του ηθοποιού έλαβε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Συντετριμμένη η σύζυγός του, Ελισάβετ Σταματοπούλου

Συντετριμμένη η Ελισάβετ Σταματοπούλου για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου, εμφανίστηκε στο Κοιμητήριο Παιανίας με λουλούδια στα χέρια και δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο της.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου που ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή και ακόμη δεν μπορε μέχρι στιγμής να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ», είναι μερικά από τα λόγια που είπε σε δηλώσεις της μια μέρα πριν την κηδεία του.

Δείτε το βίντεο του Star

Ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του

Ο Αίας Μανθόπουλος μετά την επιτυχία του ως ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα καλλιτεχνικά και να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, μέσα από μια ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούσε στη Ρουμανία.

Ο συγκεκριμένος πύργος είναι πια κενός και αποτέλεσε την αφορμή για το διαζύγιο ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του, Στέλλα Τσιάτσιου.

Ο πύργος στη Ρουμανία αγοράστηκε από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο Αίας Μανθόπουλος. Στα δικαστήρια που ακολούθησαν και οι δύο πλευρές διεκδικούσαν το συγκεκριμένο ακίνητο. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσής του, αντί να ανοίξει για το κοινό, ο πύργος παρέμεινε κλειστός για 5 χρόνια, μέχρι και το 2010, που το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Γύθειο: Εντοπίστηκαν 22 μετανάστες - Συνελήφθησαν 2 άτομα ως διακινητές

Άγιος Γεράσιμος: Σήμερα τιμάται η ανακομιδή του λειψάνου του

Μιχάλης Κατσούρης: Νέα στοιχεία στην έρευνα - «Κάποιοι γνωρίζουν τον δολοφόνο»