ΕΛΛΑΔΑ

Εύη Βατίδου: «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, πέρασα καλά» - Η πρώτη αντίδρασή της μετά τη σύλληψή της

Εύη Βατίδου: «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, πέρασα καλά» - Η πρώτη αντίδρασή της μετά τη σύλληψή της

Τα πρώτα λόγια της Εύης Βατίδου έπειτα από τη σύλληψή της στη Γλυφάδα.

Την πρώτη της αντίδραση μετά τη σύλληψή της είχε η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο που συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης είπε, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, «είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, πέρασα καλά».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Σουλίου στη Γλυφάδα όταν ένα μηχανάκι που επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα χτύπησε τον καθρέφτη του οχήματος της Εύης Βατίδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Εύη Βατίδου στη συνέχεια κατηγορείται ότι εμβόλισε τους δύο επιβάτες της μηχανής, με τον οδηγό να τραυματίζεται ελαφρά και την 59χρονη συνοδηγό να φέρει βαριά τραύματα.

Δικηγόρος τραυματία: «Χείριστη η συμπεριφορά της Εύης Βατίδου»

Την δική του εκδοχή για τον τρόπο που έγιναν τα πράγματα μεταξύ της Εύης Βατίδου και των πελατών του στη Γλυφάδα κατέθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του τραυματία.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαννή Σιδέρη η «Η συμπεριφορά της Εύης Βατίδου ήταν χείριστη».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι υπήρξε κίνδυνος για τη ζωή τους και ότι η κατηγορία θα μπορούσε να είναι ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επιπλέον ο δικηγόρος έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη θα χειρουργηθεί η συνεπιβάτης της μηχανής.

Αλέξης Κούγιας: Απροστάτευτη γυναίκα η Εύη Βατίδου

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα με την Εύη Βατίδου και δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή έδωσε ο δικηγόρος και πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Με νέες του δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας ως «απροστάτευτη γυναίκα» την Εύη Βατίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ υπάρχει μια κατάφωρη αδικία, που αντί να είναι στη φυλακή αυτός ο αλήτης, που μέσα στη νύχτα μια απροστάτευτη γυναίκα, γιατί έτσι του γούσταρε, όπως κάνουν πολλοί αλήτες που κυκλοφορούν με κάτι μηχανές και νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι των δρόμων, της έβγαλε τον καθρέφτη, την καθύβρισε και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή χωρίς αριθμό και πήγε και την οδήγησε στα κατσάβραχα επάνω.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, έχουν σπάσει οι εξατμίσεις και δήθεν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε. Η πραγματικότητα είναι ότι ανετράπη η μηχανή και έπεσε πάνω στο πόδι της κυρίας που τη συνόδευε και επέβαινε επάνω στη μηχανή», είπε ο Αλέξης Κούγιας.