ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πώς το 16χρονο κορίτσι έπεσε σε κώμα - Το κοκτέιλ ναρκωτικών και «η κόκα των φτωχών»

Βύρωνας: Πώς το 16χρονο κορίτσι έπεσε σε κώμα - Το κοκτέιλ ναρκωτικών και «η κόκα των φτωχών»

Βύρωνας: Το 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρό σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση με την 16χρονη που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Βύρωνα.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Newsbomb.gr το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως μη αναστρέψιμη καθώς είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 16χρονη μαζί με μια φίλης της προσκλήθηκαν από άλλον ανήλικο, 17 ετών, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Βύρωνα. Εκεί έκαναν χρήση κάνναβης και «σίσα», γνωστό στους δρόμους ως «η κόκα των φτωχών».

Το επόμενο πρωί, η φίλη της 16χρονη ξύπνησε και εντόπισε τη φίλη της με τα μάτια ανοιχτά να αιμορραγεί. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το κορίτσι σε οριακή κατάσταση.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο την 16χρονη, η οποία υπέστη ανακοπή με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο με την ανήλικη να είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους, που συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στο Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε ένα άλλο εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.