ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Έκαναν έξωση σε 82χρονο - Πήγε να τον βγάλει η αστυνομία από το σπίτι του

Χαλκιδική: Έκαναν έξωση σε 82χρονο  - Πήγε να τον βγάλει η αστυνομία από το σπίτι του

Απίστευτο περιστατικό στην Χαλκιδική με έναν 82χρονο να βρίσκεται στον δρόμο

Στον δρόμο μένει πλέον κυριολεκτικά ένας 82χρονος με κινητικά προβλήματα στα Φλογητά Χαλκιδικής καθώς του έγινε έξωση και μάλιστα παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Όπως αναφέρει το xalkidikipolitiki.gr, είχε γίνει η προετοιμασία για να ακολουθήσει η έξωση του ηλικιωμένου άνδρα με κινητικά προβλήματα, με μεταφορική για τα πράγματα, αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και δικαστικό επιμελητή.

Η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου στοιβάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

Στις εικόνες αυτές, οι γείτονές του αντέδρασαν για τον τρόπο με τον οποίο ένας 82χρονος εκδιώκεται από την οικεία του, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω», λέει ο κ. Τζοχουνίδης, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, η οικογένειά του 82χρονου δίνει μάχη να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι του στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.