ΕΛΛΑΔΑ

«Αστακός» το Ελευθέριος Βενιζέλος - Αναχωρούν την ίδια ημέρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

«Αστακός» το Ελευθέριος Βενιζέλος - Αναχωρούν την ίδια ημέρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα «συναντηθούν» στο Ελ. Βενιζέλος.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αναμένεται να «συναντηθούν» στο Ελ. Βενιζέλος. Ο λόγος; Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σε Ισπανία και Γερμανία αντίστοιχα και αναμένεται χιλιάδες οπαδοί να τους ακολουθήσουν.

Το πρόβλημα είναι πως κοινό σημείο αναχώρησης για τους εκδρομείς είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος. Γι' αυτό και η αστυνομία απ' τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναπτύξει μεγάλη δύναμη στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Την ίδια ώρα, αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και για τις αποστολές των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν σε Γερμανία και Ισπανία. Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταρτίσει σχέδιο προκειμένου να μην έρθουν οι ομάδες σε επαφή με τους οπαδούς.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Γερμανία απέναντι στη Φράιμπουργκ την Πέμπτη (30/11, 19:45), ενώ ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ την ίδια ημέρα (22:00).