ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή του κηπουρού που βρήκε κατακρεουργημένη την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή του κηπουρού που βρήκε κατακρεουργημένη την 50χρονη

 Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία την εξέλιξη της υπόθεσης με τον τραγικό θάνατο μίας 50χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της έπειτα από επίθεση σκύλων.

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος της 50χρονης γυναίκας στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης που πέθανε αφού δέχθηκε άγρια επίθεση σκύλων από γειτονικό σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη από τον κηπουρό του σπιτιού της, ο οποίος όμως είναι κωφός και δεν άκουσε ποτέ τις φωνές της, ώστε να σπεύσει να τη βοηθήσει.

Η περιγραφή του κηπουρού στο politesoraiokastrou είναι συγκλονιστική. Όπως περιέγραψε ο 44χρονος άνδρας που αντίκρισε πεσμένη και αιμόφυρτη τη γυναίκα στον κήπο του σπιτιού της λίγα λεπτά μετά τη θανάσιμη επίθεση των ζώων.

«Ήμουν έξω και έκοβα τους θάμνους. Κάποια στιγμή είδα τον γείτονα από απέναντι να μου κουνάει τα χέρια και να προσπαθεί να μου πει κάτι που δεν καταλάβαινα» σημειώνει και συνεχίζει: «Εννοούσε να κάτσω εκεί που ήμουν, να μην κουνηθώ ούτε να πάω πουθενά. Μετά είδα να κρατάει όπλο στα χέρια του και να ρίχνει στον αέρα. Ήταν κυνηγός. Μόλις έριξε τα σκυλιά φαίνεται πως τρόμαξαν και έφυγαν».

«Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατέβηκα τις σκάλες και βρήκα τη γυναίκα στον κήπο κάτω στο έδαφος. Σε πολύ κακή κατάσταση. Έπαθα σοκ μόλις την είδα. Αίματα και σημάδια παντού, στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι. Τα παπούτσια της έλλειπαν το σώμα της γεμάτο τρύπες από τα δόντια των σκυλιών. Σηκώθηκε λίγο και έπεσε. Προσπάθησε πολλές φορές, προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ζούσε ναι. Τα χέρια μου είχαν γεμίσει από το αίμα της».

Όπως όμως σημειώνει ο 44χρονος το πρώτο ασθενοφόρο έκανε να εμφανιστεί περίπου μία ώρα. Και όταν έφτασε στο σημείο ήταν μόνο με τον οδηγό του:

«Καλέσαμε αμέσως το ασθενοφόρο. Όμως άργησε πολύ, περίπου μία ώρα και όταν ήρθε ήταν μόνο ο οδηγός. Μετά από μισή ώρα από το πρώτο ήρθε και δεύτερο, με νοσοκόμες, και λίγο αργότερα ήρθε και τρίτο. Μαζί με μια μηχανή του ΕΚΑΒ. Όμως μου φάνηκε πως είχε σταματήσει πια να αναπνέει».

Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε από τα τρία σκυλιά η 50χρονη

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματαμη η 50χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από επίθεση τριών μεγαλόσωμων σκύλων, όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα). Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καβάλα: Πήγε να σβήσει φωτιά στο σπίτι του γείτονα και πέθανε από τον καπνό

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικο το σκηνικό με άνοδο της θερμοκρασίας και βροχές μέχρι την Πέμπτη

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ για Ρέντη: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ταυτοποιηθεί και ο τελευταίος δράστης