ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ θανατηφόρων τροχαίων στην Αττική - Έξι νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Μπαράζ θανατηφόρων τροχαίων στην Αττική - Έξι νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Η μια τραγωδία πίσω από την άλλη στους δρόμους της Αττικής - Μέσα σε 24 ώρες έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από θανατηφόρα τροχαία.

Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Αττικής το τελευταίο 24ωρο, καθώς έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, τρεις εκ των οποίων τις βραδινές ώρες.

Ήταν χθες Πέμπτη, περίπου στις 20:30 όταν ένα δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμορφωση – Άνω Πατήσια επί της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Mία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο, σημειώθηκε στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στη 1 τα ξημερώματα. ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 55 ετών προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε.

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με συρμό του τραμ κοντά στη στάση «Εδέμ».

Μια γυναίκα νεκρή και ένας 65χρονος άνδρας σοβαρά τραυματισμένος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, όταν ΙΧ βγήκε εκτός πορείας παρέσυρε πεζούς και συγκρούστηκε με συρμό του τραμ.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας νεαρός άνδρας και μία γυναίκα 52 ετών το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος, όταν τα οχήματα του συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ και τα δύο άτομα πέθαναν ακαριαία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανείς τους δεν φορούσε ζώνη ενώ ο 25χρονος αναφέρεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν έσκασε το λάστιχό του.