ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοί Μπαμπάδες: Πλαστές γνωματεύσεις εμποδίζουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους

Ενεργοί Μπαμπάδες: Πλαστές γνωματεύσεις εμποδίζουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους

Η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες» σε νέο δελτίο Τύπου που εξέδωσε διαμαρτύρεται εντόνως για περιστατικά πλαστών γνωματεύσεων με σκοπό να παρεμποδίσουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους

Στη δημόσια Διαβούλευση νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπ. Δικαιοσύνης που διεξάγεται από την 28/11/2023 και θα ολοκληρωθεί την 28/12/2023 με θέμα «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης - Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας», την 13/12/2023 και στο Κεφάλαιο Δ (σελ. 6) εμφανίζεται το κάτωθι σχόλιο από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝ του Άργους Τρασία Χρήστο ο οποίος καταγγέλλει ΕΠΩΝΥΜΑ ότι σε διάστημα 6 ετών του ζητήθηκε από 1.302 μητέρες να τους χορηγήσει ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ώστε να παρεμποδίσουν την επικοινωνία με τον πατέρα.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του από την δημόσια διαβούλευση:

Επίσης καταθέτουμε video που μας εστάλη ΕΠΩΝΥΜΑ με την μαρτυρία του
υποδιευθυντή της Ελληνικής αστυνομίας Μιχάλη Μπαρίνη ο οποίος καταθέτει τις
εμπειρίες του σχετικά με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων που αποτελούν
αποξενωτικές ενέργειες καθώς και τις ψευδείς κατηγορίες για ασέλγεια.

Ο ίδιος ο υποδιευθυντής της Ελληνικής αστυνομίας κ. Μιχάλης Μπαρίνης συμμετέχει
στην διαβούλευση για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα με ένα συγκλονιστικό σχόλιο,
όπως φαίνεται παρακάτω κρούοντας έτσι τον κώδωνα κινδύνου.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του από την δημόσια διαβούλευση:

Με την δημοσιοποίηση των παραπάνω διαμαρτυρόμαστε εντόνως γιατί ενώ οι πατέρες χρόνια βασανίζονται από την μάστιγα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και παρεμπόδισης επικοινωνίας, η οποία συνήθως οδηγεί στην αποξένωση, η κυβέρνηση "εκσυγχρονίζει" την Δικαιοσύνη με ένα νομοσχέδιο στο οποίο ο θύτης και το θύμα καθορίζονται ανάλογα με το φύλο τους.

Ένα νομοσχέδιο που απαξιώνει και προσβάλλει το ανδρικό φύλο, το κατατάσσει στην κατηγορία των κακοποιητών και συντάσσεται απόλυτα με τον φεμινιστικό παραλογισμό ο οποίος έχει εισβάλλει στην ζωή μας και στα Υπουργεία επιβάλλοντας την έμφυλη διάκριση.