ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έπαθε καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο με 3 τραυματίες

Πάτρα: Έπαθε καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο με 3 τραυματίες

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο σοκαριστικό τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/1) στην διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου στην Πάτρα όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Aιτία της σφοδρής αυτής σύγκρουσης ήταν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ένας από δύο οδηγούς των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος οδηγός του ασημί οχήματος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ εκινείτο στην διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να «καρφωθεί» πάνω σε ένα άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Άμεσα έφθασε στο σημείο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στα τρία άτομα, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, ενώ η σύζυγός του που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση υπεβλήθη σε χειρουργείο. Τραυματίας αλλά σε καλύτερη κατάσταση και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ συντρίμμια από τα δύο οχήματα είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη έκταση επί του οδοστρώματος.

Έρευνες διενεργεί και η Τροχαία Πατρών που άμεσα έφθασε στο σημείο!

Με πληροφορίες από gnomio.gr, tempo24.news

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση - «Μην τολμήσεις να μιλήσεις, θα σε μαχαιρώσουμε»

Ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις: Υποχρεωτική η χρήση POS και οι συναλλαγές με IRIS

ΔΕΔΔΗE: Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος