ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Νιώθω φρίκη, για μένα η φυλακή δεν είναι τιμωρία» λέει η μητέρα της εγκύου

δολοφονία, Θεσσαλονίκη, έγκυος
Intime News

«Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Νιώθω φρίκη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το μόνο που του ζητάω είναι να ομολογήσει», είπε η μητέρα της εγκύου που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και τον φίλο του

Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Ο σύντροφός της κατηγορείται για το έγκλημα μαζί με τον φίλο του, ωστόσο μέχρι και σήμερα επιμένει στον ισχυρισμό του ότι δεν δολοφόνησε τη 41χρονη.

Η μητέρα του 39χρονου Άκη, που για οκτώ ημέρες έπαιζε θέατρο αναζητώντας την 41χρονη Γεωργία και δίνοντας συνεντεύξεις σε εκπομπές, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Όπως είπε η μητέρα του, μάλιστα, νιώθει φρίκη και ζητά συγγνώμη εκ μέρους του γιου της.

«Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Νιώθω φρίκη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το μόνο που του ζητάω είναι να ομολογήσει και αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φυλακή αλλά σκότωμα. Γιατί με τη φυλακή δεν θα γυρίσει εκείνη η μητέρα πίσω, ούτε το παιδί θα έχει τη μάνα του. Η φυλακή για εμένα δεν είναι τιμωρία και λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα.

Προς το παρόν είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του και δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του αν τον είχα μπροστά μου ή αν θα τον έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια. Σε αυτούς τους γονείς δεν έχω μούτρα να μιλήσω, τα συλλυπητήρια κι ένα συγγνώμη είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι κοντά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 39χρονου.