ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες στο νοσοκομείο από διαρροή αερίου σε φούρνο - «Θα ήταν τραγωδία»

Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες στο νοσοκομείο από διαρροή αερίου σε φούρνο - «Θα ήταν τραγωδία»

Δύο άνδρες εντοπίστηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε φούρνο στη Θεσσαλονίκη που εργάζονταν μετά από διαρροή αερίου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Παρ' ολίγον τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από διαρροή αερίου σε φούρνου που εργάζονταν.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης 17/1 περίπου στις 05:00 το πρωί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από προμηθευτή που είχε φτάσει στον φούρνο. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Η ιδιοκτήτρια φούρνου, Ελένη Καλλίδου μίλησε στο MEGA για το περιστατικό αλλά και την υγεία του συζύγου της, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν στον φούρνο.

«Πραγματικά θα ήταν τραγωδία. Γύρω στις 4.30 ήρθε ένα φορτηγό με τα άλευρα, και άντρας μου μπουσούλησε για να φτάσει στην πόρτα. Τον βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, «μισοπεθαμένο». Αμέσως ήρθε η αστυνομία και ο ΕΚΑΒ μέσα σε 10 λεπτά και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς. Για 3 ώρες μετά τον μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο για οξυγονοθεραπεία γιατί εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα. Δεν έχει βγει το πόρισμα για την διαρροή αερίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει», είπε αρχικά.

«Είναι στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο για προληπτικούς λόγους γιατί πήγε το μονοξείδιο στην καρδιά. Μιλήσαμε με τον σύζυγό μου. τον προλάβαμε στο τελευταίο λεπτό. Αν δεν πήγαινε ο προμηθευτής θα είχαμε τραγωδία», ανέφερε στο τέλος η ιδιοκτήτρια του φούρνου.