ΕΛΛΑΔΑ

Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον τζόγο

Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον τζόγο
GLOMEX

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε συμμετάσχει στις «Οικογενειακές Ιστορίες» πριν γινει ο «Άλλος Άνθρωπος»

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η έρευνα για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση και απάτη, μετά από σχετικό πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μια αποκάλυψη για τον ίδιο και μιας άλλης πτυχής της ζωής του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πριν γίνει «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, είχε συμμετάσχει στην σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος, δούλευε σε εταιρείες μάρκετινγκ, εμφανιζόταν σε φωτογραφίες ντυμένος με ακριβά ρούχα και γραβάτες, οδηγώντας BMW και βγάζοντας αρκετά λεφτά όπως έχει πει ο ίδιος: «20 χρόνια μάρκετινγκ και 31 με πολυτελή αυτοκίνητα και πεντάστερα ξενοδοχεία». Κατι που άλλαξε ολοκληρωτικά έναν χρόνο αργότερα. Τότε, έμεινε άνεργος και έκανε για ένα διάστημα πολλές περιστασιακές δουλειές, μια εξ αυτών και η παρουσία του ως ηθοποιός στις «Οικογενειακές Ιστορίες». Το επεισόδιο προβλήθηκε το 2010, είχε ως θέμα τον τζόγκο και ο ίδιος διατηρούσε ένα μικρό ρόλο υποδυόμενος έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» φέρεται να είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση από το 2020 και να χρησιμοποιούσε τις δωρεές των πολιτών προς ίδιον όφελος.