ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη εις βάρος του δολοφόνου του μουσικού

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη εις βάρος του δολοφόνου του μουσικού

Ποινική δίωξη εις βάρος του κατηγορούμενου για τον φόνο του μουσικού στα Εξάρχεια. Το πλούσιο παραβατικό παρελθόν του.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 48χρονου που φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον 50χρονο μουσικό στα Εξάρχεια προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας.

Ο 48χρονος διώκεται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας αλλά και για ληστεία. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 48χρονος στις 7 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Τυρνάβου επιβιβάστηκε στο όχημα ενός συντοπίτη του για να πάει για ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο στη διαδρομή, ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα, πήρε το τιμόνι και ήρθε στην Αθήνα με το κλεμμένο όχημα.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Το πλούσιο παραβατικό παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του χωρίς ωστόσο να θυμάται τι έγινε τα επίμαχα δευτερόλεπτα και η μνήμη του - όπως λέει - να σταματά τη στιγμή που τσακώθηκε με το άτυχο θύμα το οποίο εντοπίστηκε με τραύματα από σφυρί στο κεφάλι.

Έφτασε στην Αθήνα με κλεμμένο αμάξι

Ο κατηγορούμενος είχε φτάσει στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το φονικό με αμάξι που είχε κλέψει από υπήκοο Αλβανίας στον Τύρναβο όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του. Έφτασε στα Εξάρχεια και ζήτησε από τον μουσικό να τον φιλοξενήσει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια όταν ο κατηγορούμενος εργαζόταν σε αποθήκη εμπορίας κρεάτων στα Εξάρχεια.

Ο 48χρονος έχει πλούσιο παρελθόν με ληστείες, απειλές κατά πολιτών και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του ενώ είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Παρ' όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος και τελικά κατέληξε στο έγκλημα, κάτι για το οποίο φοβόντουσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Σχετικές ειδήσεις