ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδική έρευνα αναζήτησης θησαυρών στα Ιωάννινα - Βίντεο ντοκουμέντο

Ομαδική έρευνα αναζήτησης θησαυρών στα Ιωάννινα - Βίντεο ντοκουμέντο

Ιωάννινα: Επίδοξοι... Ιντιάνα Τζόουνς αναζητούν θησαυρούς!

Μύθοι και θρύλοι, ιστορίες για κρυμμένους θησαυρούς, οργανωμένες επιχειρήσεις εκπαίδευσης για αναζήτηση.

Όσο δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς εκτυλίσσονται σε ένα βίντεο με σκηνικό κάποια περιοχή των Ιωαννίνων που δεν αποκαλύπτεται από τους πρωταγωνιστές.

Η ομαδική έρευνα έγινε πριν μερικές ημέρες όπως προκύπτει με επικεφαλής τον Αντώνη Βλάχο ο οποίος εξειδικεύεται στο κυνήγι κρυμμένων θησαυρών και διαθέτει καταστήματα με ανιχνευτές χρυσού και ραβδοσκοπικά όργανα.

Η ομάδα που έχει φτάσει στα Γιάννινα είναι πολυμελής. Μάλιστα ακούγεται σε κάποια σημεία ότι μπορεί κάποιοι να τους δουν και να τους νομίσουν για... καραβάνι παράνομων μεταναστών.

Η εκπαίδευση γίνεται με ειδικά μηχανήματα και σε νυχτερινές ώρες. Ανάμεσα στην πολυπληθή ομάδα και ένας ιερέας απαραίτητος για την περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με… μεταφυσικά φαινόμενα.

Μέρος της εκπαίδευσης μεταδίδεται σε ζωντανό χρόνο ενώ με την ολοκλήρωσή της αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο που καταγράφει την εξόρμηση για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, σύμφωνα με το Epiruspost.gr.

Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι φτάνουν στο σημείο να συζητούν αν τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύτιμους θησαυρούς στον πυθμένα της λίμνης. Με την πορεία της συζήτησης το αποκλείουν και επιδίδονται στην έρευνα σε περιοχή που δεν κατονομάζεται αλλά κρίνεται εξαιρετικά κατάλληλα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις όπως και για την δοκιμή διάφορων μηχανημάτων.

Πολλοί μπορεί να θεωρούν αστείες τις θεωρίες για χαμένους ή κρυμμένους θησαυρούς. Φαίνεται όμως πως γύρω από τον μύθο αυτό υπάρχει μία μεγάλη βιομηχανία.. Αν αποδίδει ή όχι είναι κάτι που το ξέρουν ελάχιστοι.