ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Κρήτη: Πήρε προθεσμία ο 39χρονος δράστης - «Παίζαμε με το όπλο»

Δολοφονία στην Κρήτη: Πήρε προθεσμία ο 39χρονος δράστης - «Παίζαμε με το όπλο»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος δολοφόνος στο Ηράκλειο - Ισχυρίστηκε ότι έπαιζαν με το όπλο και έγινε καταλάθος

Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ώστε να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, ζήτησε και πήρε ο 39χρονος από την Αλβανία ο οποίος νωρίς το πρωί χθες Παρασκευή δολοφόνησε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί.

«Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να ισχυρίστηκε. «Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε» φέρεται να είναι οι δικαιολογίες που ξεστόμισε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Οι γείτονες του ζευγαριού αποκαλύπτουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χορνο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.
Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού.

Ηράκλειο: Αυτή είναι η 29χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Δύο τηλεφωνήματα προηγήθηκαν ανάμεσα στον δολοφόνο και το ΕΚΑΒ πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα σε όλη του τη διάσταση. Αρχικά, ο δράστης επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και είπε ότι έδερνε την κοπέλα

Οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει για να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο νεαρός από την Αλβανία φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε. Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι είναι νεκρή».

Σχετικές ειδήσεις