ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Κρήτη: Σκότωσε τη σύντροφό του και κάλεσε τις Αρχές - Το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες

Δολοφονία στην Κρήτη: Σκότωσε τη σύντροφό του και κάλεσε τις Αρχές - Το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες
neakriti.gr

Σοκάρει η νέα δολοφονία στο Ηράκλειο Κρήτης - Το ζευγάρι είχε αρκετούς καυγάδες

Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως για τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, όταν ένας 39χρονος Αλβανός πυροβόλησε την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. To έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν αργά αφού η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αφού την σκότωσε κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας και τον συνέλαβαν.

Τσακώνοντας συνέχεια - «Ήταν ένα θορυβώδες ζευγάρι»

Οι διαπληκτισμοί μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται ότι ήταν συχνοί και καθημερινό φαινόμενο για τη γειτονιά καθώς περιγράφουν το ζευγάρι ως «θορυβώδες».

Ο άνδρας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ το ζευγάρι απασχολούσε με τις εντάσεις και τους καυγάδες πολύ συχνά τη γειτονιά όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες στο neakriti.gr.