ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Λογοθέτης: Συντετριμμένη η σύζυγός του στην κηδεία - Τραγική φιγούρα ο γιος του, Αλέξανδρος

Ηλίας Λογοθέτης: Συντετριμμένη η σύζυγός του στην κηδεία - Τραγική φιγούρα ο γιος του, Αλέξανδρος

Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Ηλία Λογοθέτη.

To μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ηλία Λογοθέτη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Συντετριμμένη η σύζυγός του και ο γιος του.

Η Finos Film «αποχαιρετά» τον Ηλία Λογοθέτη

Mε ένα μικρό αφιερωματικό βίντεο αποχαιρέτισε τον αγαπημένο μας ηθοποιό, η Finos Film μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του θανάτου του.

«Άλλη μια απώλεια μετράμε σήμερα, με τον χαμό του Ηλία Λογοθέτη, του βέρου επτανήσιου που υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια την υποκριτική τέχνη, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από τις αρχές του», αναφέρει σε ανάρτησή της η Finos Film.

«Σοβαρός, ευρυμαθής και με ιδιαίτερη παιδεία, ο Ηλίας συνεργάστηκε δύο φορές με την Φίνος Φιλμ, στον ξακουστό “Παπαφλέσσα” (1971) και στο ιδιαίτερο φιλμ “Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας” (1976), μια από τις τελευταίες ταινίες της εταιρείας. Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ που χαρακτήριζε αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο του πνεύματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. “Πιστεύω ότι ζούμε στη χαρά και την διανθίζουμε με λίγο αλατάκι λύπης, για να θυμόμαστε καλύτερα” – Ηλίας Λογοθέτης (1939 – 2024)».