ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Τους σκότωσε επειδή τους είδε να τσακώνονται - Αυτό είναι το κίνητρο του Αιγύπτιου

Γλυφάδα: Τους σκότωσε επειδή τους είδε να τσακώνονται - Αυτό είναι το κίνητρο του Αιγύπτιου

Αποκαλύπτεται το κίνητρου του Αιγύπτιου μακελάρη που δολοφόνησε τρία άτομα στη ναυτιλιακή της οικογένειας Καρνέση πριν αυτοκτονήσει στη Γλυφάδα

Φως στα κίνητρα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, φαίνεται πως έριξαν οι καταθέσεις που πήραν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, ο Αιγύπτιος Άρης Ελ Μπουράι, φαίνεται πως δεν άντεχε την αγαπημένη του οικογένεια να «κόβεται» στα δυο και αποφάσισε να είναι εκείνος που θα δώσει τέλος στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει.

Η ανταλλαγή εξώδικων και αγωγών μεταξύ των μελών της οικογένειας δεν του είχε προκαλέσει οικονομικά προβλήματα αλλά ψυχολογικά. Ο Άρης είχε καταθέσεις με πολλές χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα, όμως έκρινε πως πρέπει να πάρει θέση, «τιμωρώντας» εκείνους που θεωρούσε υπεύθυνους.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν κατάθεση ήταν και η Δέσποινα Καρνέση, αδερφή της δολοφονημένης Μαρίας, αλλά και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, του ανθρώπου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Αιγύπτιου.

Σύμφωνα με την κυρία Καρνέση και όσα υποστήριξε, δεν γνώριζε το οτιδήποτε συνέβη καθώς ο Αιγύπτιος την είχε κλειδώσει στις τουαλέτες την ώρα του μακελειού. Ωστόσο, η κατάθεσή της βοήθησε τους αστυνομικούς να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το έγκλημα.

Αρχικά οι αξιωματικοί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξέταζαν το ενδεχόμενο που ήθελε την Δέσποινα Καρνέση να κλειδώθηκε στο γραφείο της, ωστόσο αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ακόμη η Δέσποινα Καρνέση ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν προσωπικές διαφορές ανάμεσα στην αδερφή της και του δράστη. Η απάντηση ήταν εκ νέου αρνητική.

Κατάθεση έδωσαν και τα παιδιά των αδερφών Καρνέση, τα οποία δεν ανέφεραν κάτι περίεργο, τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος ήταν επί χρόνια άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης για την οικογένεια.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως κλείνει η υπόθεση της μαζικής δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα...