ΕΛΛΑΔΑ

Τίμησαν το Κιλελέρ οι αγρότες: «Δεν σταματάμε τον αγώνα μας»

αγρότες, Λάρισα
onlarissa.gr

Οι αγρότες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν οι πλημμυροπαθείς συνάδελφοί τους από τη Θεσσαλία 

Σε μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και συλλαλητήριο προχώρησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής οι αγρότες στη Λάρισα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο το Κιλελέρ και τη θυσία των κολίγων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του onlarissa.gr, στον χώρο του μνημείου έφτασαν αντιπροσωπείες αγροτών από πολλές περιοχές της Ελλάδας και φυσικά από τη Λάρισα και την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Τη Δευτέρα οι αγρότες από τη Θεσσαλία θα έχουν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αφορμή το αυριανό τους ραντεβού, τόνισαν ότι το συλλαλητήριο στο Κιλελέρ είναι ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρι να δοθούν λύσεις για τους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του μάλιστα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, μιλώντας στο onlarissa.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στον χώρο τιμής για τους κολίγους του Κιλελέρ, τους τιμάμε όπως τους πρέπει, και εμείς συνεχίζουμε με αγώνες. Εκτελούμε την εντολή των αγροτών και τους τιμάμε με μορφή συλλαλητηρίου, τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, δίπλα μας βρίσκονται ακόμη χιλιάδες στρέμματα βουτηγμένα στο νερό. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να λυθούν τα προβλήματα. Περιμένουμε από την αυριανή συνάντηση με το πρωθυπουργό να πάρουμε απαντήσεις και λύσεις».