ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στον Βόλο: Ξυλοκόπησαν 16χρονο και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Φρίκη στον Βόλο: Ξυλοκόπησαν 16χρονο και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Απίστευτο περιστατικό αγριότητας κατά ανηλίκου στον Βόλο.

Σε σοκ βρίσκεται μια νεαρή μητέρα μικρού παιδιού στον Βόλο. Μια ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησαν τον 16χρονο και τον πέταξαν σε κάδο απορριμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 10.15 το βράδυ, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε οδικώς από φιλικό σπίτι.

Ξαφνικά είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους. Άλλοι τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν, ενώ στην συνέχεια τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα ανελέητης βίας. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και άρχισε να κινείται προς το μέρος των νεαρών προτρέποντάς τους να σταματήσουν να χτυπάνε το άλλο παλληκάρι. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, δεν απομακρύνθηκαν όμως πολύ, όπως διαπίστωσε η ίδια.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία έτσι όπως τον είχαν «τσουβαλιάσει».

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς. «Είμαι καλά, σας παρακαλώ μην ανησυχείτε. Μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε και έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει τις συμβουλές.