ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις στο Ηράκλειο: Εξιχνίαση παράνομης κατοχής όπλων

Συλλήψεις στο Ηράκλειο: Εξιχνίαση παράνομης κατοχής όπλων

Ηράκλειο: Σύλληψη δύο ατόμων για παραβάσεις που αφορούν όπλα και φθορά ιδιοκτησίας

Δύο Κρητικοί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπων πυροβολισμών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από εμπεριστατωμένη προανάκριση που αφορούσε πρόσφατη περίπτωση άσκοπων πυροβολισμών και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, την 24η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Η επιχείρηση συνοδευόταν από τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και οδήγησε σε εντυπωσιακές ανακαλύψεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικία και ποιμνιοστάσιο που ανήκαν στους κατηγορούμενους, με αποκορύφωμα την κατάσχεση όπλων και φυσιγγίων.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο, δυο γεμιστήρες και σαράντα εννέα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Κινδυνεύουν με φυλακή οι 6 για τα καπνογόνα στην ταράτσα - Αύριο η δίκη

Φρίκη στην Κρήτη: Αγέλη από αδέσποτα κατασπάραξε 70 πρόβατα

Χανιά: Στην φυλακή ο 24χρονος μετά από άγριο καβγά με τον αδερφό του - Είχε βγάλει όπλο