ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Νέα πρόκληση από δικηγόρο - «Η 12χρονη έχει επιλέξει μια στάση ζωής για να επιβιώσει»

Σεπόλια: Νέα πρόκληση από δικηγόρο - «Η 12χρονη έχει επιλέξει μια στάση ζωής για να επιβιώσει»

Αμέσως μετά την τοποθέτησή της, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής αντέδρασαν και η δικηγόρος τότε συνέχισε να προκαλεί: «Μα δεν το ξέρετε ότι ήταν εκδιδόμενη από τη δικογραφία;»

Μετά την πρόταση της εισαγγελέως να αθωωθεί ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης που προκάλεσαν την οργή της κοινωνίας, αντιδράσεις προκαλούν και οι δηλώσεις της δικηγόρου ορισμένων από τους 26 κατηγορούμενους στη δίκη της ανήλικης από τα Σεπόλια.

Όπως υποστήριξε η κυρία Πανταζή, μιλώντας στο OPEN, «δυστυχώς το κοριτσάκι είχε επιλέξει μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει». Αμέσως μετά την τοποθέτησή της, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής αντέδρασαν και η δικηγόρος τότε συνέχισε να προκαλεί: «Μα δεν το ξέρετε ότι ήταν εκδιδόμενη από τη δικογραφία;».

Συγκεκριμένα, η κυρία Πανταζή είπε: «Μην βάζουμε την έλλειψη βίας σε αντιδιαστολή με τη συγκατάθεση και συναίνεση. Συναίνεση δεν μπορεί να δώσει ένα ανήλικο αλλά υπάρχει αδίκημα. Τι σημαίνει π.χ ότι οι εντολείς μου κατηγορούνται για συνεύρευση έναντι αμοιβής; Σημαίνει ότι δεν τη χτύπησαν αλλά της έδωσαν χρήματα. Προκύπτει δυστυχώς ότι είχε επιλέξει (η 12χρονη) μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει. Είναι τραγωδία για όλους μας».

Όταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν, η ίδια είπε ότι «είναι τραγωδία για όλους μας. Μα δεν το ξέρετε ότι ήταν εκδιδόμενη από τη δικογραφία; Δυστυχώς, είναι τραγωδία και φταίμε όλοι μας».

Δείτε από το 05:15 μέχρι το 06:31 τις απόψεις της δικηγόρου…

Πάντως, η 12χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του Ηλίου Μίχου και των ανθρώπων που ασελγούσαν στο κορμί της και έδωσε ανατριχιαστικές περιγραφές στην παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεσή της, μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο...