ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή εκδρομέων: Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στους δρόμους

Επιστροφή εκδρομέων: Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στους δρόμους

Ομαλά διεξάγεται η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Να σημειωθεί πως μετ' εμποδίων ήταν από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων καθώς αυξημένη ήταν η κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, στην Αθηνών-Λαμίας τα μεγαλύτερα προβλήματα είχαν παρατηρηθεί στο ύψος της Μαλακάσας ενώ καθυστερήσεις είχαν σημειώθει και στο ύψος των Αφιδνών.

Παράλληλα, στην Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου καθώς και στα οδικά τμήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέττα και από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο.

Επιπρόσθετα ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση είχε παρατηρηθεί από την Ελευσίνα μέχρι τη γέφυρα Ασπροπύργου.

Υπενθυμίζεται ότι, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.