ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Κάτσε να τις φας» - Τι είπαν αστυνομικοί σε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Άγιοι Ανάργυροι: «Κάτσε να τις φας» - Τι είπαν αστυνομικοί σε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Η γυναίκα δέχθηκε την ίδια συμπεριφορά με την αδικοχαμένη Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Αγίων Αναργύρων

Συγκλονιστική είναι ακόμη μια υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Ανάργυρων και την συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας, μετά την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής.

«Θα μπορούσε να ήμουν στη θέση της», είπε χαρακτηριστικά ένα θύμα, το οποίο βλέποντας το πως εξελίχθηκε η υπόθεση της αδικοχαμένης 28χρονης, εξομολογήθηκε τα όσα εκείνη βίωσε στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άγριο ξυλοδαρμό, που άφησε σημάδια στο κόρμι και την ψυχή της γυναίκας, η οποία ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του κακοποιητή της.

«Ένιωσα πολύ άσχημα που αυτή η κοπέλα δεν κατάφερε να φτάσει σπίτι της, εγώ έπαιρνα τους φίλους μου και με πηγαίνανε. Είχα φίλους, εγώ άλλαξα διεύθυνση και τηλέφωνα», ανέφερε η γυναίκα με συμπόνια και λύπη για την Κυριακή.

Η γυναίκα, σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφος της, την χτυπούσε μπροστά σε όλο τον κόσμο και κανένας δεν αντέδρασε: «Με έσερνε από τα μαλλιά, με πέρασε έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων και κανένας δεν αντέδρασε».

«Το περιπολικό με άφησε και έφυγε ενώ έτρωγα ξύλο»

Το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε αναφέρει στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων πως βρίσκεται σε μια κακοποιητική σχέση και πως την παρενοχλούσε ο πρώην σύντροφος της ενώ είχαν χωρίσει. Εκείνος εμφανιζόταν στην δουλειά της και την παρενοχλούσε και η απάντηση που πήρε από αστυνομικούς του Τμήματος: «Δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει».

«Ήμουν εκεί στη μέση του δρόμου και με χτύπαγε. Σταματάει περιπολικό με άνδρα και γυναίκα μέσα, τους ζητάω να με πάνε σπίτι μου και περνάει μια γυναίκα και μου λέει ''Θα κάνεις μήνυση;'', της απαντάω όχι και γυρνάει και μου απαντάει ''Κάτσε να τις φας''. Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως δέχθηκε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με την αδικοχαμένη Κυριακή: «Τους ζήτησα να με πάνε σπίτι μου εφόσον υπήρχε και περιπολικό εκεί, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πάνε σπίτι μου».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως δέχθηκε επίθεση ξυλοδαρμού ξανά, πήγε «ματωμένη» όπως είπε στο τμήμα και την τρόμαζαν λέγοντας της πως πρέπει να κάνει μήνυση.