ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Πουλάει... τρέλα ο δολοφονός της Κυριακής - 6 γιατροί λένε πως έχει σώας τας φρένας

Άγιοι Ανάργυροι: Πουλάει... τρέλα ο δολοφονός της Κυριακής - 6 γιατροί λένε πως έχει σώας τας φρένας

Αγώνα να αποδειχτεί ψυχιατρικά ασθενής κάνει ο 39χρονος φονιάς της 28χρονης

Οτιδήποτε μπορεί για να βγει... τρελός κάνει ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, που την 1η Απριλίου δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το ΑΤ της περιοχής.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 39χρονος, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προ τεσσάρων ημερών στον Κορυδαλλό, μεταφέρθηκε στο «Αττικό» σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αφότου οι γιατροί έκριναν μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο».

Ωστόσο, οι γιατροί και συγκεκριμένα έξι, εξέτασαν και έκριναν τον 39χρονο πως δεν έχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, παρά το ό,τι επιμένει ο ίδιος πως πάσχει από τέτοια κατάσταση.

Άγιοι Ανάργυροι: Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της Κυριακής

Την ίδια ώρα, νέες καταγγελίες για το πρόσωπο του δράστη είδαν το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, η θεία της 28χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος παρακολουθούσε μέχρι και τους λογαριασμούς της στα social media. «Κατάλαβα ότι εκείνος μιλούσε στο messenger», είπε η θεία της Κυριακής.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως η Κυριακή συνήθιζε να δικαιολογεί όλες τις πράξεις του 39χρονου σε βάρος της. Χαρακτηριστικά, ανάφερε πως «αν η μητέρα της Κυριακής, τη ρωτούσε “Κυριακή, τι είναι αυτό;”, εκείνη να της απαντούσε πως “μαμά, χτύπησα σε μια πόρτα” ή “με τη σκούπα έδωσα μια και χτύπησα”. Η θεία της 28χρονης τόνισε πως «το δικαιολογούσε. Δεν μας έλεγε τίποτα».

Φρουρούμενος στο Τζάνειο ο 39χρονος

Μετά το αλαλούμ που επικράτησε έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Τζάνειο από το Αττικόν.

Πλέον, τέσσερις αστυνομικοί τον φρουρούν στενά, δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους, ενώ δεν του επιτρέπεται να κινηθεί σε κανέναν χώρο μέσα στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα επιχειρήσει νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν δέχθηκαν τον 39χρονο, πρώτον γιατί φοβούνταν μην επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί και δεύτερον για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές.

Έπειτα από αναμονή για να βρεθεί εφημερεύον νοσοκομείο που θα διακομιστεί, αποφασίστηκε ο δράστης να επιστρέψει στο Αττικόν και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί, όμως τελικά κατέληξε στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις