ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι και την Τετάρτη

Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι και την Τετάρτη

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως έως και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά του νομού θα πνέουν βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη

Αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και την ημέρα στις Κυκλάδες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 στα βόρεια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.