ΕΛΛΑΔΑ

«Να είμαι ο τελευταίος πατέρας που χάνει το παλικάρι του»

«Να είμαι ο τελευταίος πατέρας που χάνει το παλικάρι του»

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές, ο πατέρας του διασώστη του ΕΚΑΒ που χάθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, καλεί όλους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μπει ένα τέλος στην αιματοχυσία στο ΒΟΑΚ.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η "N. Κρήτη", ο κ. Χρήστος Κελαράκης μιλώντας χθες στο Ράδιο 9.84 επισήμανε ότι η Κρήτη που τόσα προσέφερε και προσφέρει είναι τραγικό να χάνει τα παιδιά της, τονίζοντας και ο ίδιος το γεγονός ότι, αν υπήρχε μια διαχωριστική νησίδα στο σημείο, όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο, πολλά από τα ατυχήματα που έχουν συμβεί, τόσο εκεί, όσο και σε όλο το μήκος του Βόρειου Οδικού άξονα δε θα ήταν θανατηφόρα αναφέρει το creteplus.gr

"Να προσευχηθούμε να είμαι ο τελευταίος πατέρας που χάνει το παλικάρι του. Είναι κρίμα η Κρήτη να χάνει τέτοιους επιστήμονες. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλοι μαζί, Περιφέρεια, Βουλευτές , ο λαός, να βοηθήσουμε για να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος. Είμαι 80 χρονών και τα τελευταία 40 χρόνιοα ακούω συνεχώς να καταπίνει αθώα παιδιά. Να αφήνει χήρες γυναίκες. Ορφανά παιδιά. Να σκορπά τον πόνο και τη λύπη. Είναι αμαρτία να χάνονται θαώοι άνθρποωι. Σώστε την Κρήτη μας. Κινδυνεύει", είπε χαρακτηριστικά ο χαροκαμμένος πατέρας., ζητώντας το αυτονόητο: Να δοθεί τέλος στις ανθρωποθυσίες στην άσφαλτο του ΒΟΑΚ.